Taitei de orez cu piept de pui si legume chinezesti

de daniela_16 in Paste, 12 Mai 2014 | 7740 vizualizari

 

Poza nu este foarte reusita deoarece a batut lumina:)))dar sunt este o reteta foarte buna pentru adeptii bucatariei chinezesti si este foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • o punga taitei de orez
  • 1 piept de pui marime medie
  • o punga de legume chinezesti congelate
  • 4 linguri sos de soia
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • ghimbir(eu nu am adaugat deoarece legumele contineau si ghimbir)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de orez cu piept de pui si legume chinezesti:

Am pus la fiert taiteii pe care i-am fiert 10 minute. Intre timp am spalat pieptul de pui si l-am taiat in bucatele mici si pe urma l-am pus intr-un vas in care am pus sosul de soia si l-am lasat cam 10 minute in sos. Taiteii i-am scurs de apa si i-am pus pe un platou. Intr-o tigaie am adaugat ulei de masline si am pus la calit pieptul de pui impreuna cu legumele chinezesti, sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au calit adaugam pieptul de pui cu legumele peste taitei. Daca doriti mai puteti pune deasupra sos de soia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de orez cu piept de pui si legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Taietei - Nouilles chinezesti