Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Poza nu este foarte reusita deoarece a batut lumina:)))dar sunt este o reteta foarte buna pentru adeptii bucatariei chinezesti si este foarte rapida
Am pus la fiert taiteii pe care i-am fiert 10 minute. Intre timp am spalat pieptul de pui si l-am taiat in bucatele mici si pe urma l-am pus intr-un vas in care am pus sosul de soia si l-am lasat cam 10 minute in sos. Taiteii i-am scurs de apa si i-am pus pe un platou. Intr-o tigaie am adaugat ulei de masline si am pus la calit pieptul de pui impreuna cu legumele chinezesti, sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au calit adaugam pieptul de pui cu legumele peste taitei. Daca doriti mai puteti pune deasupra sos de soia.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult